Koronavírus miatti rendkívüli intézkedések irodánkban

A koronavírus miatti felelősségvállalás

Vállalkozásunkat nem érinti jelentősen a koronavírus miatt kialakult rendkívüli helyzet, mivel nem rendelkezünk kiemelkedő ügyfélforgalommal, illetve nem érkeznek/érkeztek hozzánk fertőzött területről emberek.

Ennek ellenére a járvány veszélyét komolyan vesszük, és mi is felelősséget kívánunk vállalni a vírus terjedésének lassításában.

Számítunk Ügyfeleink megértésére és együttműködésére

Ezért, alkalmazkodva a koronavírus által okozott világjárványhoz, az alábbi Ügyfeleinket is érintő változásokat hoztuk:

  • Az személyes ügyféltalálkozásokat lehetőség szerint mérsékeljük. Elsősorban külföldi, illetve a vírushelyzet kialakulását követően külföldön járt és/vagy a koronavírusra hasonlító tünetekkel rendelkező ügyfeleinket kérjük, hogy ne keressék fel személyesen irodánkat, illetve, hogy ezt a körülményt jelezzék is a részünkre.
  • Előtérbe helyezzük az online, webkamerás és telefonos konzultációkat, valamint az elektronikus módon, postai vagy futár útján történő dokumentum átadást-átvételt, illetve az elektronikus szerződéskötést
  • Az irodánkban kézfertőtlenítési lehetőséget biztosítunk minden kedves Ügyfelünk részére, egyúttal kérjük Ügyfeleinket, hogy a szokásostól eltérően minden alkalommal mossanak kezet, amikor irodánkba jönnek!
  • Kiemelt figyelmet fordítunk a higéniára, illetve a fertőtlenítő folyadékkal való felmosásra, tisztításra, amelynek gyakoriságát fokozzuk. Ez esetleg kellemetlen szagokkal járhat, amiért ügyfeleink megértését kérjük.
  • Ügyfeleink részére egyszer használatos eldobható műanyag poharakat biztosítunk. Egyúttal kérjük ügyfeleinket, hogy saját élelmiszert vagy italt ne hozzanak az irodába, azt nálunk ne fogyasszák!
  • Idősebb ügyfeleinkre kiemeltebb figyelmet fordítunk, mivel ők nagyobb veszélyen lehetnek. Megértjük, ha a kialakult koronavírus helyzetben ők aggódnak, illetve nem szívesen utaznak, mennek forgalmasabb helyekre.
  • Végezetül pedig mellőzzük a kézfogást, és nem tekintjük illetlenségnek, amennyiben Ügyfeleink is ezt teszik.

Vállalkozások segítése a koronavírus miatti rendkívüli helyzet alatt

Tekintettel arra, hogy a koronavírus helyzet hónapokig elhúzódhat, illetve beláthatatlan károkat okozhat, ezért a vállalkozások részére segítséget kívánunk nyújtani:

  • Az egyéni vállalkozások szüneteltetésében (ez akár online is elvégezhető)
  • A rendkívüli munkaügyi intézkedések meghozatalában (pl. fizetés nélküli szabadság)
  • A veszteségeket elszenvedő, illetve tartós és jelentős bevételkiesést elszenvedő ügyfeleink részére kedvezményes feltételeket biztosítunk

Reméljük, hogy a járványnak mielőbb gátat tudnak szabni a hatóságok, és az mindennapi élet, valamint a gazdasági folyamatok visszatérnek a normális kerékvágásba.

“Koronavírus miatti rendkívüli intézkedések irodánkban” bejegyzéshez egy hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?